Plan izleta i akcija

2020. godina

   
12. siječanjLipa-Gorščica
25. siječanjTabor-Grešne gorice
9. veljačaTuščak
22. veljačaMeđimurske gorice
8. ožujakHorvatove stube
18.-19.. travanjNP Paklenica
20.-22. lipanjBačić duliba
9.-11. listopadPelješac
24. listopadStrahinjčica
08. studeniVrapčanska obilaznica
21. studeni Kalnik
06. prosinacRavna Gora
15. prosinacSkupština HPD-a Gorščica

Vodič ima pravo otkazati izlet, promijeniti program ili ga odgoditi za neki drugi termin zbog vremenskih uvjeta, nedovoljnog broja prijavljenih ili drugih nepredviđenih okolnosti.

Članovi se prije prijave za sudjelovanje na izletu trebaju raspitati da li je izlet primjeren njihovim predispozicijama ovisno o fizičkoj spremi i tehničkom znanju, a posebno trenutnom zdravstvenom stanju. Prilikom prijave sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnošću izleta, te da ispunjava gore navedene uvjete.

Prilikom prijave sudionik pristaje na hod u skupini i obvezuje se poštivati upute vodiča sve do kraja izleta.

Prijavom na izlet sudionik potvrđuje da je upoznat sa pravilima Društva, da sudjeluje na vlastitu odgovornost i izjavljuje da društvo ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nesreće na planinarskom izletu. Svi članovi koji imaju važeću iskaznicu i markicu za tekuću godinu osigurani su za slučaj invaliditeta i smrti na planinarskim izletima preko Hrvatskog planinarskog saveza.

Prijave za izlete šalju se na  info@hpd-gorscica.hr najkasnije dan prije izleta za jednodnevne izlete i najmanje 5 dana prije izleta za dvodnevne izlete koji uključuju noćenje.

Izlet se može prijaviti i online na ONLINE PRIJAVA IZLETA

Hrvatsko planinarsko društvo Gorščica / e mail: info@hpd-gorscica.hr / Adresa društva: Maksimirska 96 Zagreb / Prostorije društva MO Maksimir Barutanski breg 5